Auto leasing

De benzinekosten hebben natuurlijk flink wat invloed op de prijzen van auto’s maar ook op de keuzes van lease eigenaren!

Nu ook de benzinekosten stijgen, kijken chauffeurs zeer zorgvuldig naar hun rijgewoonten en voertuigkeuzes. Degenen die een groot aantal voertuigen controleren, zoals wagenparkbeheerders, maken zich vooral zorgen over hun kosten per mijl. Het is daarom zo belangrijk om goed onderzoek te doen naar alle lease mogelijkheden.

Het is slim om goed te kijken naar alle stijgende brandstofkosten van auto’s

Een manier om de impact van de stijgende brandstofkosten te verminderen is het overwegen van een verandering van voertuig. Richard Hawes, de baas van de Renault-vloot, zegt hierover: “Als een financieel directeur naar zijn wagenpark zou kijken, zou hij analyseren welke auto’s het meest brandstofefficiënt zijn. En er komt een moment waarop ze gaan kijken of ze hun wagenpark kunnen veranderen.”.

Welke auto’s zijn goed te gebruiken zonder last te hebben van hoge brandstofkosten?

Bestuurders van van oudsher benzinedrinkende auto’s worden het zwaarst getroffen door de stijging van de benzinetarieven. Hier zullen we een aantal van de meest magere en groene auto’s uit de lease bekijken.

  • Mercedes E220 CDI – Officieel de meest economische uitvoerende auto beschikbaar, de E220 produceert tot 56,5 mpg. Selecteer hebben grote aanbiedingen op de E220, evenals andere uitvoerende auto’s op lease-overeenkomst.
  • Volvo S80 D5 – Met het comfort en de kwaliteit die we van het Zweedse merk verwachten, doet de S80 de uitstekende reputatie van Volvo op het gebied van veiligheid eer aan en biedt hij tot 55,4 mpg. De S80 is nu betaalbaarder dan ooit dankzij de executive car leasing van Select.
  • BMW 520d – BMW’s uitstekende 5-serie diesel is van oudsher een van de favoriete auto’s van de nationale directieklasse. In dieselvorm is het een van de zuinigste auto’s op de weg, met een indrukwekkende 55 mpg. Select is de beste plek voor betaalbare executive car leasing oplossingen.
  • Jaguar S-Type 2.7D – De Jaguar S-Type is met zijn 51,4 mpg een van de meest verfijnde auto’s voor directieleden en brengt een schat aan erfgoed, stijl en elegantie van een van de meest gewilde merken op de markt voor executive autoleasing.